Datum plaatsing: 25 november 2021

Folkcafť Oss


Folkcafť Oss


Oss (Oss): Folkcafť Oss is weer volop in beweging. Onze folkcafť's zijn altijd op de eerste zondag van de maand gepland. De volgende maand is het op 5 december. Onze folk-heilige is St. Patrick, die is op 17 maart jarig.
Wij vieren geen Sinterklaas! In het verleden blijkt dat een folkcafť op 5 december altijd een volle bak is. Pakjesavond is dan al achter de rug.

Na de verplichtingen van nieuwjaarsdag is op 2 januari ook tijd voor een Nieuwjaars-folkcafť. Relaxen zonder verplichtingen.

Enne....het een en ander wel naar RIVM-regels.

Zondag 5 december
16:00 uur. Entree is gratis

Whatever's Left
Zin in een middag vol energieke en melodische muziek? Haal dan het gevoel van de Ierse pub in huis met Whatever's Left! Zij zorgen voor een fantastische middag vol gezelligheid met meezingers en dansbare nummers
in Irish Folk Rock. Denk hierbij onder andere aan Fiddlers Green, Flogging Molly en Dropkick Murphys. De vijf bandleden gaan met o.a fluiten, banjo, mandoline en verschillende gitaren de strijd aan om er een onvergetelijk feest van te maken!

Zondag 2 januari
16:00 uur. Entree is gratis.

Coincidences
De roots van The Coincidences liggen in Woest en Bijster Land. Een oude benaming voor de Zuid Veluwse heidevelden grenzend aan de veengebieden in de Rijn Vallei. De Celtic Fields in deze omgeving verbergen een meer
dan 3000 jaar oude cultuur. Soms borrelen melodieen op uit het trillende veen en vormen een inspiratie voor eigen nummers van de band. Voor het overige is de muziek vooral gericht op Ierse en Schotse tradities. Een heerlijk middagje weemoed, passie, snelheid en humor.


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15030