Datum plaatsing: 05 december 2021 - Laatst gewijzigd: 01-12-2021 15:33:45

Kom gratis jeu de boulen bij ‘Mooie Boule’ in Berlicum


Kom gratis jeu de boulen bij ‘Mooie Boule’ in Berlicum


Berlicum (Sint-Michielsgestel): Nu u door coronabeperkingen misschien ook uw hobby’s niet kunt uitoefenen, biedt “Mooie Boule” in Berlicum u een mooi alternatief. Elke maandag- en woensdagmiddag om 14.00 uur bent u welkom bij ‘Mooi Boule’. Aanmelden om 13.30 uur, met een QR-code en een mondkapje als je in de kantine loopt is verplicht. “Mooie Boule” is 35 jaar geleden opgericht en ligt in een goed geventileerde ruime hal.

Jeu de Boulen is geen moeilijke sport en iedereen kan het leren of spelen. Leden maken u wegwijs en u speelt direct mee op deze middagen. Boulesballen hoeft u niet aan te schaffen want u krijgt ze gratis te leen. Tot voorlopig (afhankelijk van nieuwe coronamaatregelen van de regering) heet “Mooie Boule” u tot 1 januari 2022 geheel gratis welkom en de mogelijkheid bestaat dat we deze datum nog zullen verlengen.
Op deze heel gezellige manier kunt u zelf ervaren of “jeu de boulen” ook iets voor u is. Kom vrijblijvend langs. U bent van harte welkom. Meer informatie: www.mooieboule.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

sport nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16908