Datum plaatsing: 19 januari 2022

Opsporing verzocht: overval Nuland


Opsporing verzocht: overval Nuland


Nuland ('s Hertogenbosch): Twee mannen hebben in de nacht van maandag 17 op dinsdag 18 januari een woning overvallen aan de Sikkel in Nuland. Om de woning binnen te komen, gebruikten ze enkele uren eerder een gehaaide oplichtingstruc. Er zijn duidelijke beelden van de daders.

De bewoner werd die maandag op een heel intimiderende manier telefonisch benaderd door een zogenaamde bankmedewerker. Volgens die persoon zou hij - om een nieuwe verzekering af te sluiten - waardevolle spullen moeten klaarleggen. Voor die verzekering zouden dan ook nog foto’s van de spullen gemaakt moeten worden.

Nachtelijk bezoek
De twee mannen die dat rond 19.30 uur kwamen doen, zijn die avond vastgelegd door een bewakingscamera. De bewoner denkt hiermee dat het is afgerond, maar dan zijn de mannen om 00.20 uur terug.

Veel geweld
Ze overvallen de bewoners en gebruiken daarbij veel geweld. De bewoonster krijgt door één van hen een wapen tegen haar hoofd gezet en er is gedreigd haar dood te schieten. Haar partner wordt zo hard geslagen met het wapen dat hij een schedelfractuur oploopt.

Neem contact op
Eén van de mannen had een getinte huidskleur. De ander had een donkergetinte huidskleur, een baard, bril en mogelijk dreads. Mogelijk heeft deze verdachte zelf letsel in het gezicht doordat één van de slachtoffers hem een klap heeft gegeven. Herkent u de mannen op de beelden? Neem alstublieft direct contact op.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

politie nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.22396