Datum plaatsing: 24 januari 2022

Kunst verbindt Rosmalen: 18 nieuwe workshops en mini-cursussenRosmalen ('s Hertogenbosch): Na de vele zéér positieve reacties vorig jaar en omdat er nog steeds teveel mensen thuiszitten heeft KuBra-Art Rosmalen ook dit jaar een breed aanbod aan laagdrempelige workshops en mini/cursussen weten te realiseren, waarbij je je eigen creativiteit kunt ontdekken of kunt verdiepen in een bepaalde techniek. De kleine groepen van maximaal 4 personen zorgen voor een huiskamergevoel, een geborgenheid en kunnen net dat zetje zijn om de mensen over de drempel te trekken om toch weer anderen te ontmoeten. De professionele regionale Kunstenaar kan weer zijn kennis overbrengen en de bewoners worden in een veilige, inspirerende en intieme omgeving, tussen de kunst, in aanraking gebracht met kunst én met elkaar!

Vanaf maart zal er weer iedere maandag, dinsdag én woensdagmorgen bedrijvigheid in de galerie/het thuishonk van de stichting zijn! Of je nu met papier en potlood aan de slag wil gaan, dol bent op authentieke houtbrandtechnieken of de ins-and-outs van photoshop wil weten, wil leren werken met klei, glas, olieverf, acryl of aquarel…Er zijn zoveel mogelijkheden, er zit zeker iets voor jou bij. Niets moet, alles mag. In enkele uren ga je dat nieuws ontdekken en het gemaakte kunstwerk mag mee naar huis!

In totaal zijn er 18 verschillende workshops/minicursussen en ruim 70 data beschikbaar in de periode van maart t/m november 2022. De deelnemers worden uitgenodigd om later in het jaar samen met de kunstenaars een gezamenlijk kunstwerk te maken voor en in het centrum van Rosmalen. De workshops worden gehouden in de KuBra-Art Galerie, Achter de Driesprong 9, 5241 TK Rosmalen. Programmaboekjes zijn gratis af te halen bij de Galerie KuBra-Art. Alle workshops, kunstenaars en data vind je op www.stichtingkubra.nlUw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30581