Datum plaatsing: 26 januari 2022

Nieuw appartementencomplex in Nuland


Nieuw appartementencomplex in Nuland


Nuland ('s Hertogenbosch): Aan de Kloosterstraat in Nuland wil Mooiland een appartementencomplex bouwen. De locatie aan de Kloosterstraat, tussen het Martinushuis en Dín Hazenkamp, moet plek bieden aan 24 sociale huurappartementen. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en technische berging. Op de begane grond is een stalling voor scootmobielen en een gezamenlijke fietsenberging.

Het complex komt midden in de dorpskern, dicht bij de voorzieningen. Mooiland werkt samen met adviseurs en gemeente ís-Hertogenbosch aan een schetsplan. Het schetsplan bespreken we buurtbewoners en andere belanghebbenden zoals de dorpsraad. Hierna werken we het uit tot een definitief plan.

Benieuwd naar het schetsplan? Neem dan een kijkje op de tijdelijke website www.kloosterstraatnuland.nl.

Hoe kunt u reageren
Reageren is nog niet mogelijk. De woningen zullen worden toegewezen via www.woonserviceregionaal.nl. Heeft u interesse? Zorg dan dat u ingeschreven staat bij woonservice regionaal. Wilt u per e-mail op de hoogte gebracht worden als de verhuur van dit nieuwbouwproject start? Geef het aan ons door via het interesseformulier. De toewijzingscriteria zijn op dit moment nog niet bekend. Houdt u er rekening mee dat mensen van 55 jaar en ouder voorrang krijgen in dit project.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30854