Datum plaatsing: 27 januari 2022

Kerststal Sint-Jan weer open en verlengd


Kerststal Sint-Jan weer open en verlengd


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Na de aangekondigde versoepelingen op de persconferentie van 25 januari, kan de kerststal van de Sint-Jan alsnog open! Om iedereen voldoende de gelegenheid te geven de prachtige kerststal alsnog te bezoeken is de periode verlengd tot en met zondag 13 februari. De openingstijden zijn op maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 13:30 uur tot 17:00 uur. Vanaf vrijdag 28 januari bent u van harte welkom.

We zijn dankbaar dat het nu toch mogelijk is de kerststal voor u open te stellen. Iedereen die in de afgelopen periode waarin de stal dicht moest (19 december t/m 25 januari) een ticket heeft geboekt en alsnog de kerststal zou willen bezoeken, hoeft niet opnieuw te reserveren. U kunt het toegangsbewijs in de resterende periode t/m 13 februari gebruiken tijdens de openingstijden van de kerststal. Houdt u in de weekenden wel rekening met enige wachttijd, en als u de mogelijkheid hebt, bezoek dan de kerststal door de week.

Hebt u nog geen ticket en wilt u graag de stal komen bekijken, reserveer dan voor een tijdblok tijdens de openingstijden. En ook hier geldt: Houdt u in de weekenden wel rekening met enige wachttijd, en als u de mogelijkheid hebt, bezoek dan de kerststal door de week. Reserveren kan via het ticketsysteem op deze pagina dat vanaf donderdag 27 januari 13:00 uur weer actief is.

Denkt u eraan dat voor een bezoek aan de stal geldt:
- Mondkapje is verplicht
- Houd 1Ĺ meter afstand
- Uw corona QR-code wordt gecontroleerd
- Uw ticket wordt gecontroleerd

Wanneer u vragen heeft, kunt u een mail sturen naar communicatie@sintjandenbosch.nl

Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.28821