Datum plaatsing: 28 januari 2022

Kerststal Sint-Jan weer open en verlengd's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Na de aangekondigde versoepelingen op de persconferentie van 25 januari, kan de kerststal van de Sint-Jan alsnog open! Om iedereen voldoende gelegenheid te geven de prachtige kerststal te bezoeken is de periode verlengd tot en met zondag 13 februari. De openingstijden zijn op maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 13:30 uur tot 17:00 uur. Vanaf vrijdag 28 januari bent u van harte welkom.

Al eerder geboekt? We zijn dankbaar dat het nu toch mogelijk is de kerststal voor u open te stellen. Iedereen die in de afgelopen periode waarin de stal dicht was (19 december t/m 27 januari) een ticket heeft geboekt en alsnog de kerststal zou willen bezoeken, hoeft niet opnieuw te reserveren. U kunt het toegangsbewijs in de resterende periode t/m 13 februari gebruiken tijdens de openingstijden van de kerststal. Houdt u in de weekenden wel rekening met enige wachttijd, en als u de mogelijkheid hebt, bezoek dan de kerststal door de week.

Hebt u nog geen ticket en wilt u graag de stal komen bekijken, reserveer dan voor een tijdblok tijdens de openingstijden. En ook hier geldt: Houdt u in de weekenden wel rekening met enige wachttijd, en als u de mogelijkheid hebt, bezoek dan de kerststal door de week. Reserveren kan via het ticketsysteem op de website www.kerststal-sint-jan.nl
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

algemeen nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.30792