Datum plaatsing: 22 februari 2022

Vier dagen carnaval op ROS Radio


Vier dagen carnaval op ROS Radio


Rosmalen ('s Hertogenbosch): Ook nu wordt carnaval 2022 in Zandhazendurp vanwege corona niet gevierd zoals we graag zouden willen. Voor velen een teleurstelling. ROS Radio en ROS TV-Krant gaan die pijn wat verzachten voor de verstokte carnavalsvierder. Op 26, 27, 28 februari en 1 maart start op ROS Radio om 13.00 uur de carnavalsprogrammering en die ziet er als volgt uit:
Tussen 13.00 en 15.00 uur. Twee uurkes Zandhazendurps Carnaval met Corrianne van Hassel en Hans Breuer. We horen oud-prinsen, winnaars van de Hannus d’n Heiboer trofee en vele anderen die het Zandhazendurps Carnaval gemaakt hebben tot wat het nu is.
Tussen 15.00 en 16.00 uur “Satisfaction Boerderij Carnavals hits” met Theo Pennings en Rini Timmers. Theo en Rini nemen de luisteraars van ROS Radio mee terug naar de unieke carnavalsmiddagen bij Satisfaction in de Schoolstraat, mooi was die tijd. Een extra, extra mooie uitzending voor de ROS-luisteraars die destijds verliefd zijn geworden tijdens het carnaval in de Satisfaction Boerderij.
Tussen 16.00 en 17.00 uur “Achter de Muziek aan” met René Holweg. Samen met Herman Hubers wordt de Carnavals Top 55 samengesteld en uitgezonden!

De carnavalsplaat en zijn verhaal
Speciaal voor u, onze trouwe luisteraars brengen we tussen 13.00 en 15.00 uur ook ‘De carnavalsplaat en zijn verhaal’. U vertelt ons een mooie herinnering die u heeft aan een bepaalde carnavalsplaat en wij draaien deze plaat speciaal voor u.

Buiten deze programmering om hoort u de leukste carnavalsmuziek, uiteraard uitgezocht door Herman Hubers. Op Ros TV-Krant gaan we inzendingen en opnames zien en horen van de Zandhazendurpse clubkes. Foto’s, filmpjes, muziek en al het andere wat bij gaat dragen aan een heerlijke carnavals beleving op ROS Radio en ROS TV-Krant!

ROS TV-Krant is te zien op Ziggo kanaal 43 en Trined kanaal 532. ROS Radio is te beluisteren als geluid achter de kabelkrant en op www.ros-radio.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15029