Datum plaatsing: 22 februari 2022

Moeders met dochters aan het roer in het VeldhazenrijkLith (Oss): Prinses Marloes d’n Urste en Adjudante Karin gaan samen met hun dochters Jeugdprinses Sam en Jeugdadjudante Mayke heersen over het Veldhazenrijk.

Prinses Marloes de Graauw (41) is van origine een Megense maar woont al 14 jaar in Lith samen met Wilco en hun dochters Sam en Maud. Marloes is werkzaam bij de ODBN als planner TZH. Adjudante Karin van den Braak – Tiemissen (41) is een echte Lithse en woont samen met Ferry en hun dochters Lieke en Mayke in het Veldhazenrijk. Karin is kapster en runt haar eigen bedrijf Hairstyle@home.

Carnaval zit bij de dames in het bloed, in hun jeugd bouwden zij mee aan de carnavalswagens van hun verenigingen “Kwoaje Keie” en “Zeg Mar Niks” maar tegenwoordig slaan ze ook geen enkel feestje over wat met carnaval te maken heeft. Ze hebben dit carnavalsvirus ook overgedragen aan hun kinderen. Het is dan ook niet vreemd dat Jeugdprinses Sam en Jeugdadjudante Mayke staan te springen om tijdens carnaval een geweldig feest te gaan vieren!

Sam (10) en Mayke (11) zitten samen in groep 7 op basisschool de Meander in Lith. Samen zwemmen zij op donderdagavond bij de Reddingsbrigade in Oss, gaan elke maandagavond naar ‘de Jeugd’ in Lithoijen en dansen met veel plezier bij de Dansmariekes van CS de Veldhazen.

Foto Rosalie Voortman Photography
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:

carnaval nieuws

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.15931