Datum plaatsing: 22 april 2022

Bijzondere editie talkshow 't Lof Berghem


Bijzondere editie talkshow 't Lof Berghem


Berghem (Oss): De vierde editie van talkshow ’t Lof van creatief collectief Bčrge dur ut Lint wordt een bijzondere! Niet alleen omdat we na corona ‘eindelijk weer mogen’, maar ook vanwege de prachtige locatie: eenmalig is de talkshow te zien en te beleven in openluchttheater Hoessenbosch in Berghem. Dit zal zijn op zondag 15 mei 2022 om 14:00 uur.

De ingrediënten voor ’t Lof zijn slappe klets, serieuze noten, muziek, columns, mooie verhalen en interviews met leuke gasten… en dat allemaal voor en over Berghem (Bčrge). De thuisbasis van de talkshow is (en blijft) café Roots, maar deze keer maakt Bčrge dur ut Lint graag een uitstapje naar het prachtige openluchttheater aan de rand van dorp en bos.

Naast de leden van Bčrge dur ut Lint die de verhalen, columns en interviews verzorgen, zijn natuurlijk ons muzikale duo Babs (zang) en Leon (gitaar) en presentatrice Miriam van de Wiel van de partij. Gasten voor de editie van 15 mei in Hoessenbosch zijn onder andere Wim de Grauw (gepensioneerd huisarts) en Laura Romanillos (Brabants Dagblad).

Erbij zijn
Kaarten voor’t Lof op 15 mei zijn online verkrijgbaar via openluchttheater Hoessenbosch (www.hoessenbosch.nl). In november vorig jaar kon ’t Lof niet doorgaan bij café Roots vanwege corona. Heb je toen kaarten gekocht? Hiermee kun je ook naar binnen bij deze speciale editie in het openluchttheater. Wil je daar geen gebruik van maken, dan kun je je kaartje voor het aankoopbedrag omwisselen bij Roots!

Over Bčrge dur ut Lint
Het collectief ontstond ongeveer tien jaar geleden uit twee kleinere groepjes Bčrgse fanatiekelingen. Het ene groepje had juist ’t Bčrgs Woordenboek afgerond en het andere groepje had een aantal jaar op rij De Bčrgse Kwis georganiseerd. Het idee ontstond om ‘wir wč schôns te doen vur de Bčrgse mense’. Zo ontstond Bčrge dur ut Lint! Inmiddels is het collectief een aantal boeken, talkshows, een toneelstuk, t-shirts en nog veel meer verder. Alles met één gemeenschappelijke factor… Bčrge natuurlijk!


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.14910