Datum plaatsing: 25 april 2022

Unieke theatervoorstelling ‘Vacuüm’ gaat van start


Unieke theatervoorstelling ‘Vacuüm’ gaat van start


's-Hertogenbosch ('s Hertogenbosch): Van maandag 16 t/m donderdag 19 mei 2022 vormt de Koningszaal van het Koning Willem I College het toneel voor theaterstuk Vacuüm. Vacuüm is een realistische voorstelling, waarin meer verteld wordt over persoonlijke en culturele belevingen van kanker binnen het gezin. Het stuk is speciaal gerealiseerd ter ere van het jubileumjaar van het Vicki Brownhuis, centrum voor leven met en na kanker, en wordt slechts tien keer opgevoerd. Iedereen is van harte uitgenodigd om de voorstelling(en) te bezoeken.

Vacuüm: een verhaal over leven met en na kanker
Als je met kanker leeft, draait de wereld om de ziekte. Je leeft in een vacuüm. Hoe ga jij er mee om? Hoe doen anderen dat? Hoe ga je verder met en na kanker? De theatervoorstelling ‘Vacuüm’ is een realistisch stuk over persoonlijke en culturele belevingen van kanker binnen het gezin. Aan bod komen de overeenkomsten en verschillen als het gaat over ‘omgaan’ met deze ziekte.

Een waardevolle co-productie
Het bijzondere theaterstuk is een co-productie van het Vicki Brownhuis en het Koning Willem I College (KWIC). Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van het Vicki Brownhuis hebben zij de handen ineengeslagen om een unieke, realistische theatervoorstelling neer te zetten. Onder leiding van theatermaker en oud-student van het KWIC Koen van Hensbergen, voeren studenten van de theateropleiding van het KWIC het stuk tien keer op voor publiek.

De theatervoorstelling bijwonen?
Iedereen is van harte welkom om de voorstelling te bewonderen in de Koningszaal van het KWIC aan de Vlijmenseweg te ‘s-Hertogenbosch. Tickets zijn gratis te verkrijgen via de website.

En er is meer…
Naast de theatervoorstelling vinden er nog veel meer activiteiten plaats ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van het Vicki Brownhuis. Van een feestelijke jubileumreceptie tot de ontspannen Vicki-Fietstocht. Een overzicht van alle activiteiten is te vinden via www.vickibrownhuis.nl/jubileum

Het jubileumprogramma van het Vicki Brownhuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente ’s-Hertogenbosch en diverse fondsen.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.16507