Datum plaatsing: 22 april 2022

Hoessenbosch opent openluchttheaterseizoen met onder meer Edwin Evers Band


Hoessenbosch opent openluchttheaterseizoen met onder meer Edwin Evers Band


Berghem (Oss): Er mag weer samen gedanst, gezongen en geproost worden. Daarom trapt Openluchttheater Hoessenbosch in Berghem het theaterseizoen af met een vrijheidspicknick en een knallend feestweekend. Van 5 tot en met 8 mei klinkt er in het bos vier dagen muziek.

5 mei: Vrijheidspicknick
In samenwerking met De Muzelinck en de gemeente Oss viert het openluchttheater op 5 mei de vrijheid. Dat gebeurt in de vorm van een picknick. Tijdens deze picknick kunnen de kinderen lekker spelen en/of deelnemen aan een creatieve workshop. Ook kunnen de bezoekers genieten van een optreden van The Freedomband!

Iedereen die wil is vanaf 13.00 uur welkom in ons theater. Hier krijg je een heerlijk vrijheidssoepje aangeboden. Verder mag je je eigen kleed, kussentjes en gevulde picknickmand meenemen! Drinken kun je in het theater kopen.

6 mei: Hossen in de bossen met Factor 3 en Vanavond niet, Schat!
Hossen in de Bossen is een avondje muzikaal plezier met de bands Factor 3 en Vanavond niet, Schat! Factor 3 trapt de vrijdagavond af. Deze band is in Hoessenbosch bekend van de bierproefavonden. Daar lieten ze al horen dat ze wel weten hoe je een fantastische muzikale sfeer brengt. Vervolgens is het podium voor de Nederlandstalige coverband Vanavond niet, Schat!

7 mei: Edwin Evers Band 80’s Openlucht Tour
De band neemt je in deze show mee terug naar de iconische jaren '80. Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek. Veel van de grote namen waren op hun absolute hoogtepunt en komen deze avond voorbij. Het feit dat je al deze hits nog dagelijks op de radio hoort en jong én oud ze kent, zegt genoeg. De show is het feest der herkenning met de energie en het enthousiasme zoals je van deze band gewend bent! Let op: de kaartverkoop gaat erg hard, dus wees er snel bij!

8 mei: De Kinderband
Een optreden van de Kinderband is voor de kinderen vaak een eerste kennismaking met (live) popmuziek en alles wat ermee samenhangt. Zo wordt er gezongen, gedanst en kunnen kinderen ervaren hoe het is om mee te spelen in een band. De Kinderband stimuleert vaders en moeders om hun kinderen vaker van livemuziek te laten genieten. De Kinderband is leuk voor kids in de basisschoolleeftijd, tot ongeveer 11 jaar.

De Vrijheidspicknick is vrij toegankelijk. Tickets voor de concerten bestel je via hoessenbosch.nl/tickets. Of klik hier: www.facebook.com/Hoessenbosch/
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12914