Datum plaatsing: 17 mei 2022

Benefietfestival AktiePop hult het Lithoijense plein met Jungle Editie in tropische sferen!


Benefietfestival AktiePop hult het Lithoijense plein met Jungle Editie in tropische sferen!


Lithoijen (Oss): Op 28 en 29 mei staat het Prelaat van den Bergplein in Lithoijen weer in het teken van het benefietfestival AktiePop. Met de opbrengst van het jaarlijkse evenement organiseert Stichting AktieFix ieder jaar 10 logeerweekenden voor kinderen met een beperking. Na AktieFix' feestelijke 50-jarig jubileum reist AktiePop dit jaar af naar de jungle! Daar genieten we weer van de beste bands en dj’s, het lekkerste eten en drinken en de leukste kinderactiviteiten.

Pop
Op zaterdagavond gooien we meteen het dak eraf met coverband O’Nine, Feest DJ Danny M en Lampegastuh! Op zondagmiddag doen we dat met Paradox, DJ Menno, Rattlesnake Shake en Vanavond niet Schat! nog een keer dunnetjes over. Een ticket voor zaterdag koop je op www.aktiepop.nl (€ 12,50) of aan de kassa (€ 15,-). Op zondag is de toegang gratis.

Food
Een gezellig terras mag ook in deze Jungle Editie niet ontbreken! Geniet beide dagen van al het gezonde én ongezonde lekkers, aangeboden door lokale ondernemers.

Kids
De jungle van AktiePop is ook voor de kinderen één groot feest! De zondag schiet om 11.00 uur uit de startblokken met de AktieKids run. Ren mee voor het goede doel en verdien je eigen medaille! Met de AktieKids stempelkaart beleef je de allerleukste avonturen. Zoek naar goud in de zandbak, vang de meeste bananen uit de boom, klim als een aap in de grote opblaaspalmboom, blijf het langst hangen aan de lianen in de jungle, laat je schminken of zet een mooie glittertattoo, kom kruisboogschieten en ga naar Clown Fleur voor ballonnen, popcorn of een suikerspin! Bij de AktieKids muziekbingo zingen en dansen we mee met de leukste liedjes. Heb jij de meeste liedjes op je kaartje staan? Dan maak je kans op te gekke prijzen.

Bierfietscompetitie
Tussen de optredens op het poppodium door staat de zondagmiddag in het teken van de AktiePop bierfietscompetitie. Ga op de fiets zitten en trap zo hard mogelijk. Hoe harder je fietst, hoe sneller de beker jouw richting op kantelt. Heb je de beker leeggedronken? Dan is je teamgenoot aan de beurt. Het team dat zich richting de finale en de overwinning drinkt, wint een mooie prijs.

Info en aanmelden
Alles over AktiePop vind je op www.aktiepop.nl. Meer weten over Stichting AktieFix? Kijk op Facebook of Instagram voor leuke verhalen en foto’s. Inschrijven voor de AktieKids run en de bierfietscompetitie doe je op www.aktiepop.nl.
Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.12326