Datum plaatsing: 20 mei 2022

Bostival


Bostival


Berghem (Oss): Op zondag 29 mei vindt de tweede editie van BOSTIVAL plaats. Het gaat weer een prachtige mix worden van muziek, beeldende kunst en theater. Alle zintuigen zullen weer stevig geprikkeld gaan worden!

De bezoekers, groot en jong, klein en oud, gaan een gezellige laagdrempelige middag ervaren, waarbij ontspannen en lekker genieten centraal staan. Meer dan 15 acts, voordrachten, liederen en beeldende kunstuitingen zijn in harmonie met elkaar en met de prachtige omgeving: het sfeervolle Hoessenbosch in Berghem.

Muzikale optredens zijn er o.a. van slagwerkgroep Loco, troubadour Jeroen Princen, band Vividly Frank en muziekgroep Sprok. Er worden verhalen verteld en er wordt voorgelezen voor de kleintjes. Esmee speelt een eenakter. Kunstgezelschappen GBKO, Beeldend Berghem en Creapoelka zijn van de partij. De band Kerelz sluit Bostival 2022 af. Uiteraard zijn er hapjes en drankjes zijn verkrijgbaar.

De organisatie is in handen van een groep enthousiaste vrijwilligers in nauwe samenwerking met Openluchttheater Hoessenbosch. Voor meer info zie www.bostival.nl of mail naar bostival@ziggo.nl

Aanvang: 13.00 uur
Einde: 19.00 uur
Toegang: €7,50


Uw regio in beeld:

Een greep uit het thuisinhetnieuws fotoarchief:


© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 6.37329