Datum: 04 november 2021

Informatieavond ‘Alzheimer & geheugen – vergeet mij niet’


Volksuniversiteit Oss: Volksuniversiteit Oss organiseert op donderdagavond 4 november een bijeenkomst waar ingegaan wordt op de ziekte die hard op weg is om volksziekte nummer 1 te worden. Niet een plek om heel trots op te zijn maar wel de harde realiteit.

De avond heeft een hoog praktisch gehalte. Het voorgerecht is echter wel een theoretische. Want hoe zit dat nu in het brein bij Alzheimer? Waar gaat het mis en hoe herken je de signalen? En dan? Wat als de signalen zijn opgemerkt? Is dat het dan?
De bijeenkomst Alzheimer & geheugen geeft de deelnemer een realistisch beeld van de ziekte, maar is ook een bijeenkomst van hoop en mogelijkheden. De deelnemers gaan naar huis met kennis over wat er in het brein gebeurt bij Alzheimer en
weten dit in perspectief te zetten met de werking van een gezond brein. De mentale bagage is gevuld met praktische tips over wat de patiënt én de naasten zelf nog kunnen doen op het vlak van het geheugen.

Meer info en de mogelijkheid tot inschrijven vind je terug op www.volksuniversiteitoss.nl of mail naar info@volksuniversiteitoss.nl.


© 2021 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01009