Datum: 03 juli 2022

Zomercarnaval Nuland


Zeskampterrein - Nuland: Vanaf 11:00 uur vindt op Janus Beach de 22e editie van het welbekende BEACHVOLLEYBALTOERRNOOI van KPJ-JN Nuland plaats. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, want het toernooi zit helemaal vol.

In de feesttent organiseert CO Nuland vanaf 13:00 uur een JUBILEUMBORREL voor alle Nulandse verenigingen, stichtingen en belangstellenden en de bevriende carnavalsstichtingen. Kortom iedereen is hier van harte voor uitgenodigd om met ons het glas te heffen op de viering van 55 jaar Carnaval in ‘t Waoterrijk!

Voor de jeugd tot 16 jaar is er een PANNA VOETBALTOERNOOI en ook voor de kleintjes zijn er diverse activiteiten, zoals zandkastelen bouwen, springkussens, schminken en een buikschuifbaan. Alles onder de muzikale begeleiding van DJ JOHN V.
Kortom een echte FAMILIEDAG voor alle Waoterrijkers!

Vroeg in de avond zullen we groots afscheid nemen van Prins Hans d’n Uurste, Adjudant Stefan, Jeugprins Mees, Jeugdprinses Pleun en de Jeugdraad, waarna we het weekend knallend zullen afsluiten met een Lazy Summer Night After Party voor de die-hard party animals.

© 2022 Thuis in het nieuws | Webworks: DigiFactory Webworks | Design: Creativos 0.01126